Torek, 25 junij 2019
Iskanje

Goričanki Erika Bric in Anna Turel na selektorjevem spisku

Košarkarica videmskega Delserja med šestnajsterico, igralka tržaške Futurose na seznamu rezerv italijanske izbrane vrste U18

Trst |
4. jun. 2019 | 10:14
Dark Theme

Selektor italijanske ženske košarkarske izbrane vrste do 18 let Roberto Riccardi je na svoj seznam pred evropskim prvenstvom U18 uvrstil kar dve dijakinji slovenskega višješolskega centra v Gorici. Med šestnajsterico najboljših 16 igralk letnikov 2001 in 2002 se je znašla Goričanka Erika Bric (letnik 2001), ki je v lanski sezoni branila barve videmskega Delserja v A2-ligi. Na spisku rezerv pa je tudi Erikina nekdanja soigralka in leto mlajša Anna Turel (2002), ki je v lanski sezoni nastopala za tržaško Futuroso v B-ligi. Erika se je do včeraj mudila na pripravah v Rimu, med 13. in 30. junijem pa se bo udeležila z italijansko izbrano vrsto dveh prestižnih turnirjev v Pesaru in Rimu. Erika seveda cilja na nastop na evropskem prvenstvu U18, ki bo med 6. in 14. julijem v Sarajevu. Anna pa je pripravljena za morebiten vpoklic, čeprav bodo ekipo sestavljale pretežno starejše košarkarje letnika 2002.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo