Torek, 30 april 2024
Iskanje

Luka Dončić med glavnimi junaki risanke v ZDA

Slovenski košarkar protagonist v nadaljevanki Game of Zones, ki je sicer parodija slovite Igre prestolov (Game of Thrones)

ZDA |
10. maj. 2019 | 18:13
    ?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">
Dark Theme

Slovenski košarkar Luka Dončić, ki je v svojem prvem letu očaral ljubitelje severnoameriške lige NBA, se je sedaj izkazal tudi kot eden izmed glavnih junakov risanke iz sveta oranžne žoge. Pravzaprav, Luka je zaslovel tudi v košarkarsko obarvani parodiji slovite nadaljevanke Igra prestolov (v originalu Game of Thrones), ki jo objavlja priljubljena spletna stran Bleacher Report z naslovom Game of Zones.

Animirani verziji Kristapsa Porzingisa in Luke Dončića (YOUTUBE)
Animirani verziji Kristapsa Porzingisa in Luke Dončića (YOUTUBE)

Bleacher Report je objavil peto epizodo šeste sezone v četrtek, 9. maja (v manj kot 24 urah je na spletnem portalu Youtube zbrala že več kot 900.000 ogledov), animirana verzija Luke Dončića pa je takoj v ospredju. Slovenec ima namreč vlogo, da do »umirajočega« in že nekdanjega soigralca Dirka Nowitzkija pospremi novo okrepitev moštva Dallas Mavericks, Latvijca Kristapsa Porzingisa. Snidenje med tremi vrhunskimi evropskimi košarkarji seveda postreže s številnimi hudomušnimi izjavami, ki so sicer značilne za priljubljeno serijo Game of Zones. Dončić je namreč v hipu »ljubosumen«, ko Nowitzki imenuje Porzingisa za svojega naslednika, saj je pred časom isto vlogo poveril mlademu Slovencu. Med gledanjem risanke med drugim izvemo, da animirana verzija Latvijca komaj čaka, da bo delila igrišče z Dončićem in še marsikaj. Priložili smo videoposnetek - v angleškem jeziku - pete epizode šeste sezone, v katerem je govor tudi o košarkarski tržnici pri moštvu Los Angeles Lakers.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava