Petek, 29 maj 2020
Iskanje

Samuel Ferluga, pred njim pa Raul, Ševčenko, Muriel ...

Tržaških ali goriških slovenskih nogometašev, ki so kdajkoli nastopili na prestižni mednarodni Trofeji Nereo Rocco, ni bilo veliko

Trst |
31. avg. 2019 | 7:38
Dark Theme

Ta čast je doletela Martina Chebra in Petra Carlija. Morda smo na koga še pozabili. Naše nogometaše lahko naštejemo na prstih ene roke. Na deželnem turnirju, ki je namenjen starostni kategoriji U17, so obenem nastopili Raul, Ševčenko, Maicon, Stanković, Riquelme, Pirlo, De Rossi, Marchisio, Giovinco, Santon, Destro, El Shaarawy, Muriel, Macheda, Kovačić in Merkel. Skratka, nogometaši, ki so nato uspeli tudi med člani na mednarodni ravni.

Letos je s selekcijo mladincev Furlanije Julijske krajine nastopil slovenski nogometaš Samuel Ferluga (letnik 2003), doma iz Boršta (oče Marko, nekdanji nogometaš Zarje, je doma s Ferlugov). Dijak tretjega razreda družbeno-ekonomskega liceja Antona Martina Slomška v Trstu je igral na vseh treh tekmah. Selekcija FJK pa se ni uvrstila v četrtfinale.

Intervju s Samuelom Ferlugo lahko preberete v današnji (sobotni) izdaji Primorskega dnevnika.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo