Ponedeljek, 23 maj 2022
Iskanje

Sandi Persoglia v A3-ligi

Štmavrski odbojkar podpisal pogodbo s klubom ABBA Pineto Volley

Pineto |
1. jul. 2021 | 11:50
Dark Theme

Štmavrski odbojkar Sandi Persoglia bo v prihodnji sezoni igral v italijanski A3-ligi. Petindvajsetletni bloker je namreč iz Prisme Taranto, s katero se je ob koncu letošnje sezone veselil napredovanja v superligo, prestopil v moštvo ABBA Pineto Volley, ki sestavlja zelo kakovostno moštvo. Nekdanji odbojkar goriške Olympie se tako iz Apulije seli v Abruce, v A3-ligi pa bo gotovo imel precej vidnejšo vlogo, kot jo je imel letos v A2-ligi. »Zelo vesel sem, da sem prišel v Pineto. Klub se je že dolgo časa zanimal zame, to pa mi je v veliko čast, saj je gre za klub z dolgo tradicijo in visokimi ambicijami,« je za spletno stran kluba izjavil Persoglia.

Pineto Volley je že dve sezoni snubil Persoglio, za njegov prihod sta se v prvi vrsti zavzela športni direktor kluba Massimo Forese in novi trener Daniele Rovinelli, ki ga je od blizu opazoval v sezoni 2019/20, ko je 200 cm visoki Štmavrc igral v dresu Barija v B-ligi, so še zapisali na spletni strani.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo