Sreda, 03 junij 2020
Iskanje

»Sezona je vsekakor pozitivna«

Bor Radenska je poleg Poletove ženske ekipe edino člansko košarkarsko moštvo, ki je že zaključilo z nastopi v letošnji sezoni.

Trst |
18. apr. 2019 | 20:50
Dark Theme

Drugo sezono zapored je prvenstvo C-lige silver zaključilo na nehvaležnem 9. mestu in tako ostalo brez uvrstitve v play-off. Svetoivansko ekipo je tudi letos vodil 35-letni trener Marko Švab, ki je eden izmed uspešnejših trenerjev mlade generacije.

Marko, kako bi najprej ocenili letošnjo sezono?

Sezoni lahko mirno dam pozitivno oceno. Fantje so se zelo potrudili in redno so prihajali na treninge. Sicer smo imeli nekaj smole in bili preveč nihajoči v igri. V primerjavi z lansko sezono smo pridobili Tomaža Strleta, izgubili pa Petra Sosiča in Samuela Zidariča. Skratka imeli smo manj rotacij. Pričakoval sem večji doprinos mladih igralcev, izjema je le Patrik Zettin. Mogoče sem jaz zgrešil, da sem jih manj dal v igro, ampak priložnosti je bilo letos zelo malo. Za uvrstitev v play-off nam je resnično zmanjkal le majhen korak. Nimam pa, česa očitati svojim košarkarjem, dali so vse iz sebe.

Celoten intervju boste lahko prebrali v jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje bi radi počitnikovali?

2. jun. 2020 | 16:42
V Sloveniji
V Italiji
Na Hrvaškem
V Grčiji
Drugje
Letos si počitnic ne bom mogel privoščiti
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo