Sobota, 04 december 2021
Iskanje

Slovenija (s članicama Cheerdance Millenium) tretja na svetovnem prvenstvu

Na svetovnem prvenstvu v cheerleadingu v Orlandu sta v članski ekipi nastopali tudi članici Cheerdance Millenium Stephanie Furlan in Sara Tulliach

ZDA |
27. apr. 2019 | 15:57
Dark Theme

Slovenska ženska članska reprezentanca v cheerleadingu – v kateri sta nastopili tudi članici Cheerdance Millenium Stephanie Furlan in Sara Tulliach – je na svetovnem prvenstvu, ki te dni poteka v znamenitem Walt Disney World Resortu v Orlandu, osvojila bronasto kolajno. V finalnem obračunu med 10 najboljšimi ekipami v kategoriji senior allgirl elite so se kljub dvema padcema uvrstile na visoko tretje mesto, le eno točko so zaostale za Avstralijo, najboljša pa je bila ekipa iz Čila.

Kolajno s svetovnega prvenstva v cheerleadingu si je pred letošnjim uspehom priborila že članica in trenerka Jasna Kneipp, ki je v kategoriji mešanih ekip leta 2014 osvojila drugo mesto.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo