Petek, 25 september 2020
Iskanje

V slovenski prvi ligi tudi italijanska reprezentantka

Pomembna okrepitev za kamniški Calcit volley

13. avg. 2020 | 10:31
Dark Theme

Nekdanja italijanska olimpijka Martina Guiggi bo v prihajajoči sezoni igrala za slovenski prvoligaški klub Calcit Volley, so sporočili Kamničani. Šestintridesetletna blokerka je na svoji športni poti dvakrat nastopila na olimpijskih igrah, leta 2007 je bila članica zmagovitih ekip na evropskem prvenstvu in v svetovni ligi. Na klubski ravni je nekdanja kapetanka italijanske vrste v domači ligi osvojila vse možne lovorike. Po štirikrat je osvojila italijansko prvenstvo in italijanski pokal, še enkrat več italijanski super pokal, pa tudi pokal CEV in dve lovoriki pokala challenge.

Po dvanajstih letih igranja v Rimu, Novari, Pesaru, Villi Cortese in Torinu se je preselila v kitajski Gaungdong Hengda. Po sezoni na Kitajskem se je za dve sezoni vrnila v rodno Italijo, se nato kot korektorica preselila v Grčijo, medtem ko je preteklo sezono izpustila, saj sta se z možem Mitarjem Đurićem razveselila hčerke Mie.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo