Petek, 16 april 2021
Iskanje

Zdaj je uradno: Triestina bo gostila Juventus

Prijateljska tekma bo na stadionu Rocco v soboto ob 20.30

Trst |
13. avg. 2019 | 12:18
Dark Theme

Potem ko je bila do včeraj novica »skoraj uradna«, so se želje marsikaterega tukajšnjega ljubitelja nogometa uresničile. V soboto, 17, avgusta, ob 20.30, bo Triestina na tržaškem stadionu Nereo Rocco gostila Juventus, klub, ki v zadnjih letih premočno kraljuje v italijanski serie A. Informacije o vstopnicah so na voljo na spletni strani Triestine, ki je bila zaradi prevelikega obiska nedostopna takoj po objavi novice, da bodo nogometaši trenerja Maurizia Sarrija igrali v Trstu, kar potrjuje, da je zanimanje za prijateljsko tekmo veliko. Vsi namreč upajo, da bo na tekmi nastopil portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo, Juventus pa vsekakor razpolaga z samimi šampioni, začenši z vratarjem Gianluigijem Buffonom in z novo okrepitvijo, Matthijsom de Ligtom.

Za vstopnice bo treba odšteti od 15 do 37 evrov, lastniki sezonske karte za ogled Triestininih domačih tekem, bodo lahko kupili vstopnico po znižani ceni- Za neposredni prenos tekme pa naj bi po neuradnih virih poskrbela zasebna televizija Sky Sport.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo