Torek, 12 november 2019
Iskanje

Zdaj je uradno: Triestina bo gostila Juventus

Prijateljska tekma bo na stadionu Rocco v soboto ob 20.30

Trst |
13. avg. 2019 | 12:18
Dark Theme

Potem ko je bila do včeraj novica »skoraj uradna«, so se želje marsikaterega tukajšnjega ljubitelja nogometa uresničile. V soboto, 17, avgusta, ob 20.30, bo Triestina na tržaškem stadionu Nereo Rocco gostila Juventus, klub, ki v zadnjih letih premočno kraljuje v italijanski serie A. Informacije o vstopnicah so na voljo na spletni strani Triestine, ki je bila zaradi prevelikega obiska nedostopna takoj po objavi novice, da bodo nogometaši trenerja Maurizia Sarrija igrali v Trstu, kar potrjuje, da je zanimanje za prijateljsko tekmo veliko. Vsi namreč upajo, da bo na tekmi nastopil portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo, Juventus pa vsekakor razpolaga z samimi šampioni, začenši z vratarjem Gianluigijem Buffonom in z novo okrepitvijo, Matthijsom de Ligtom.

Za vstopnice bo treba odšteti od 15 do 37 evrov, lastniki sezonske karte za ogled Triestininih domačih tekem, bodo lahko kupili vstopnico po znižani ceni- Za neposredni prenos tekme pa naj bi po neuradnih virih poskrbela zasebna televizija Sky Sport.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo