Nedelja, 14 april 2024
Iskanje

Umorjeni je bil dejaven pri svetoivanskem klubu

2. apr. 2018 | 11:54
Dark Theme

73-letni Fulvio Visintin, ki je v nedeljo pozno popoldne umrl nasilne smrti na svojem domu v Škednju, je bil upokojen električar, od leta 2000 pa je bil dejaven pri svetoivanskem nogometnem klubu San Giovanni, kjer je zadnja leta bil član vodstva. "Trenutno je spremljal ekipo najmlajših. Bil je eden od stebrov društva, vedno prisoten, vsakodnevno. Njegova smrt nas pušča brez besed. Nikoli ne bi pričakovali nečesa takega ..." je za Primorski dnevnik povedal predsednik svetoivanskega društva Spartaco Ventura.
Po navedbah policije, ki je dolgo zaslišala Visintinovo soprogo, 69-letno Loredano Crasso, se je par v nedeljo popoldne vrnil z velikonočnega kosila domov v Ul. Vigneti 22/2 v Škednju. V dnevni sobi se je vnel prepir, ki izhaja iz že nekaj let skrhanih medsebojnih odnosov. Visintin je po navedbah soproge sedel na naslanjaču s kuhinjskim nožem v roki, med prepirom naj bi ustal in jo še naprej zmerjal. Ona se je po lastnih besedah počutila hkrati jezno in ogroženo, zato mu je nož iztrgala iz rok in ga zabodla v prsi. Takoj se je zavedela, da je mož hudo ranjen, zaradi česar je poklicala reševalce, ki pa ga kljub prizadevanjem niso mogli rešiti.
Policija je stanovanje preiskala ter ga zasegla, kakor tudi nož. Forenziki so zavarovali prizorišče zločina, odtise in druge sledi. Žensko do pridržali, o nadaljnjih ukrepih bosta odločala tožilec ter sodnik za predhodne preiskave.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava