Sobota, 15 december 2018
Iskanje

Openski poletni večeri

11. jul. 2018 | 17:35
Dark Theme

Glasba, šport, kultura in nočno nakupovanje ob prijetnih degustacijah: Openski poletni večeri so že postali ustaljena tradicija. Po enajstih letih je prireditev, ki jo prireja konzorcij Skupaj na Opčinah v sodelovanju z Združenjem za zaščito Opčin in Slovenskim kulturnim društvom Tabor ter s podporo Zadružne kraške banke, Občine Trst in Dežele Furlanije Julijske krajine, presegla meje enodnevnega srečanja ob razprodajah in prerasla v izbor zanimivih prireditev, poleg običajnega sprehajanja ob nakupovanju. Za uvod v pester vikend bo jutri (v četrtek) ob 19.30 v dvorani Zadružne kraške banke tekla beseda »O vodi, kamenju in vejevju. Geopark Kras in doberdobsko območje«, diplomski nalogi arhitektke Elise Cricrì.
Novosti letošnje izvedbe, ki bo svoj vrhunec dočakala v petek, sta modna revija Styling under the stars na Proseški ulici in mednarodni Orienteering po openskih skritih kotičkih. Kot običajno bodo na Nanoškem trgu na ogled starodobniki, na različnih lokacijah pa razstave in degustacije. Poslovilna lubenica pod kostanjem bo sklenila bogat niz dogodkov.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo