Torek, 19 februar 2019
Iskanje

Nova pokrajinska tajnica DS o političnih smernicah

8. avg. 2018 | 16:34
Dark Theme

Boj proti socialni neenakosti, aktivna politika dela, promocija kulturnega turizma in geostrateške lege Trsta, spodbujanje trgovskega sektorja in razvoj starega pristanišča so glavne teme, ki jih bo novo pokrajinsko tajništvo Demokratske stranke dosledno zagovarjalo. Smernice je na včerajšnji novinarski konferenci analizirala nova pokrajinska tajnica DS Laura Famulari, ki je predstavila tudi svojo ekipo. Mesto podsekretarja je zaupala Giovanniju Barbu, v ekipo pa je vključila tudi predstavnico slovenske komponente DS Valentino Repini. Pokrajinsko tajništvo šteje 13 članov, dva več kot prejšnje, v njem pa je tudi veliko mladih. Najmlajši član je star 20 let.
»Sestavili smo lepo tajništvo z motiviranimi člani, ki bo prekinilo nepotrebne diskusije, ki so popolnoma irelevantne za volivce, vpisane člane in za tiste, ki nas zaradi notranjih razprtij ne volijo več. Trudili se bomo, da bi bili konstruktivna opozicija, analizirali bomo tudi vzroke za naš poraz na volitvah,« je uvodoma dejala Famularijeva.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo