Petek, 18 januar 2019
Iskanje

»Kvaliteta in skrb do strank sta nam v vodilo«

20. avg. 2018 | 17:55
Dark Theme

Pisalo se je leto 1977, ko sta Albino in Ferdinanda Pertot v Ulici Coroneo 7 odprla trgovino Fernando. Navdih za ime sta dobila v naslovu zelo uspešne in priljubljene istoimenske popevke slovite švedske pop skupine ABBA.
Na začetku je prodajalna bila vidno večja od današnje, saj so se njene izložbe razprostirale še na bližnjo Ulico San Francesco. Poleg čevljev so tedaj ponujali še kavbojke in usnjeno galanterijo. Po približno desetletju delovanja sta se z možem odločila, da se bosta specializirala v obutev in prostore prilagodila tovrstni ponudbi. Čevljem sta dodala še izbor ženskih torbic in nekaterih drugih usnjenih izdelkov.
Duša trgovine je danes njun sin Maksi Pertot: » Že dobrih dvajset let živim in diham s prodajalno. Računamo lahko na kar nekaj stalnih kupcev. Ponujamo nadvse široko izbiro po srednje-visokih cenah. Med vsem blagom prednjačijo ženski čevlji, saj je povpraševanje na tem področju večje.«

Več v današnji tiskani izdaji

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo