Četrtek, 13 december 2018
Iskanje

Neuklonljiva Kraška ohcet

26. avg. 2018 | 10:51
Dark Theme

Kljub dežju, burji in nizkim temperaturam, so sredi jutra najbolj neuklonljivi udeleženci Kraške ohceti v nošah šli k maši na Tabru. Cerkvica je bila precej polna.
Program se bo nadaljeval v prihodnjih urah. Vreme se postopno izboljšuje, v popoldanskih urah se bo prav gotovo zbrala večja množica obiskovalcev.
Vremenska fronta postopno zapušča naše kraje. V prihodnjih urah se bo vreme počasi izboljšalo, padavine bodo oslabele in ponehale. V popoldanskih urah bodo možne delne razjasnitve.
Včeraj zvečer in ponoči so nastajale nevihte, mestoma z močnejšimi nalivi, ki so marsikje povzročale težave. Medtem se je ozračje občutno ohladilo in je zapihala burja. V Trstu je deželna meteorološka opazovalnica ob 10. uri namerila 16 stopinj Celzija, v Zgoniku 11,7 stopinje Celzija, v Koprivnem 12,9 stopinje Celzija, v Špetru 13,8 stopinje Celzija. Sunki burje so v Tržaškem zalivu dosegli hitrost 100 km/h.
Vremenska fronta medtem zapušča naše kraje, od jutrišnjega dne bo prevladovalo sončno vreme ob prijetnih temperaturah. Noči bodo sveže, mestoma kar mrzle.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo