Četrtek, 14 februar 2019
Iskanje

Na Stefanu 193, na Slomšku 111 dijakov

5. sep. 2018 | 19:59
Dark Theme

Šolski zvonec je, kot smo poročali, včeraj zabrnel v dveh srednjih šolah druge stopnje – na izobraževalnem zavodu Jožefa Stefana in na liceju Antona Martina Slomška. Na Vrdelski cesti, kjer je zavod Stefan začasno nameščen že od leta 2010, se je v šolske klopi vrnilo 193 dijakov: 60 jih je na smeri za mehaniko in mehatroniko, 52 na smeri za okoljske biotehnologije, 41 na grafiki in dizajnu, na smeri za elektroniko pa 40. V prvih letnikih je skupno 37 dijakov, največji vpis so zabeležili na grafični smeri, ki jo bo obiskovalo 12 dijakov.
Na humanističnem in družbeno-ekonomskem liceju Antona Martina Slomška v Ul. Caravaggio so dijaki s polno paro skočili v redne šolske dejavnosti, ki bodo že tretje leto potekale med ponedeljkom in petkom. V prvošolskih klopeh bo letos sedelo 24 dijakov, na celi šoli jih bo 111: 48 na humanistični, 63 pa na družbeno-ekonomski smeri.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo