Sobota, 18 januar 2020
Iskanje

Hidrogliser bo povezoval Trst z Istro in Malim Lošinjem

S četrtega pomola v Trstu bo prvič odplul 29. junija

Istra |
17. jun. 2019 | 12:38
Dark Theme

Hidrogliser ladijske družbe Liberty Lines bo tudi letos povezoval Trst z istrskim polotokom ter z Malim Lošinjem. Prvič bo iz Trsta odplul 29. junija. Potniki bodo lahko s četrtega pomola dosegli Piran, Rovinj, Poreč in Mali Lošinj v razmeroma kratkem času.

Po še nepopolnih podatkih, ki so nam jih posredovali na informacijah (vozni red bodo objavili šele v prihodnjih dneh), bo ob ponedeljkih, petkih in nedeljah hidrogliser vozil do Malega Lošinja. Iz Trsta bo odplul ob 9. uri, povratna vožnja z Malega Lošinja pa se bo začela ob 16.30 in bo v Trst prispel ob 20.40. Ob sredah in četrtkih bo med drugim peljal v Poreč in Piran z odhodom iz Trsta ob 8.30 in povratkom v popoldanskih urah.

Cena enosmerne vozovnice za Piran bo 9 evrov, za Poreč 16, za Rovinj 21 in za Mali Lošinj 35 evrov. Poudarjajo pa, da bodo otrokom in starejšim od 65 let namenili posebne popuste.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo