Ponedeljek, 01 junij 2020
Iskanje

Life kot začetek skupne glasbene poti (video)

Tomaso Baldassi in Martina Žerjal skupaj z novo pesmijo

Trst |
26. feb. 2020 | 9:38
Dark Theme

Zgodijo se srečanja, za katera imaš občutek, da so začetek nove, vznemirljive dogodivščine. Taka občutja prevevajo Tomasa Baldassija in Martino Žerjal, tržaška Slovenca, ki na glavnih spletnih platformah ravnokar osvajata glasbeno sceno s pesmijo Life (Življenje). Na video portalu YouTube sta v nekaj dneh zabeležila približno 11.000 ogledov.

?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">

Tomaso Baldassi se je na tem področju uveljavil že v 80. letih prejšnjega stoletja, ko je kot pevec sodeloval z znanimi imeni italijanske glasbe - kot so Shel Shapiro, Stefano Previsti in Alberto Radius. Po daljši odsotnosti se v glasbeni svet vrača v vlogi producenta in avtorja pesmi Life: »Nastala je kot poklon mojima dvema otrokoma. Napisal sem jo v slovenščini pod naslovom Svet. Njen refren se je namreč glasil: 'Svet je bratstvo in ljubezen.' Zveni morda banalno. Bratstvo pa je tista sestavina, ki bi želel, da bi ju spremljala v življenju.«

Več v današnjem (sredinem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo