Sobota, 24 julij 2021
Iskanje

Lokalna policija aktivna na različnih frontah

Ob predstavitvi letnega poročila so odkrili tudi tablo v čast treh padlih mestnih redarjev

Trst |
14. jun. 2021 | 18:59
Dark Theme

Tržaška lokalna policija je lani registrirala skoraj 17.500 kršitev cestnoprometnih predpisov, v sklopu omejevanja širjenja novega koronavirusa pa so mestni redarji preverili identiteto skoraj 18 tisoč ljudi in 5700 komercialnih dejavnosti. V sklopu slednjega poglavja so izdali 672 plačilnih nalogov. To izhaja iz letnega poročila mestnega redarstva, ki je statistične podatke v družbi župana Roberta Dipiazze in odgovornega za lokalno policijo Paola Polidorija predstavilo na današnjem srečanju v kasarni v Ul. Revoltella, na katerem so obeležili tudi 159. letnico delovanja in odkrili tablo v čast trem padlim mestnim redarjem med opravljanjem svojega poklica.

Poročilo o delovanju lokalne policije je predstavil njen prvi mož Walter Milocchi. Ta je uvodoma spomnil, da so bili mestni redarji dejavni na različnih frontah. Kot rečeno, so v sklopu akcij za zajezitev širjenja covida-19 opravili 23.557 kontrol, izrekli pa so 672 represivnih ukrepov. Intervenirali so tudi v 1548 prometnih nesrečah; 938 prometnih nesreč se je končalo samo z materialno škodo, v 606 primerih so imeli opravka s poškodovani, štirje ljudje pa so lani umrli.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali vas skrbi delta različica novega koronavirusa?

2. jul. 2021 | 17:24
Da, zelo
Kar precej
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo