Torek, 23 april 2019
Iskanje

Nevšečnosti ob prihodu zvezdnikov

Danes bodo začeli v Trstu snemati akcijsko komedijo The Hitman's Bodyguard: pozor na nekatere prometne prepovedi, ki bodo veljale do 28. aprila

Trst |
17. apr. 2019 | 8:28
Dark Theme

Po Rovinju in Zagrebu je danes na vrsti Trst. Hollywoodske zvezde, protagonisti drugega dela akcijske komedije The Hitman's Bodyguard (Krij mi hrbet) režiserja Patricka Hugesa, bodo končno prispeli še k nam - Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek in za nekatere kadre tudi Antonio Banderas (Morgana Freenama kaže, da ne bo) se bodo danes in nato še med 23. in 27. aprilom mudili na različnih mestnih lokacijah.

Jasno je, da se okrog tako pomembnega snemanja vrti ogromno ljudi, kar pomeni, da nekaj nevšečnosti bo tudi pri samem premikanju 260-članske filmske ekipe oz. 30 in več tovornjakov ... Generalštab si bo ekipa uredila v starem pristanišču na območju skladišča 26, kjer bo urejeno filmsko parkirišče od danes do 27. aprila. Prve kadre bodo posneli danes - popoldne bodo snemali na območju Cavane, zvečer pa v Miramaru. Že od včerajšnjega dne je začela veljati prepoved parkiranja v Ulici Diaz od križišča z Ul. Mercato Vecchio oz. Felice Venezian, kjer bodo parkirana snemalna tovorna vozila; danes bo podobna prepoved zaobjela še ulice della Pescheria, Boccardi, del Pesce in del Sale. Na deset minut - za čas snemanja posameznih kadrov - bo ulica Diaz zaprta tudi za promet. Kar zadeva Miramar je prepoved parkiranja od križišča z Obalno cesto že od včerajšnjega dne, nadaljevala pa bo še do 8. ure jutri, potem pa spet od ponedeljka, 22. aprila, do četrtka, 25. aprila.

Po enotedenskem premoru se bo filmsko kolo spet začelo vrteti, tokrat nekoliko »glasneje« ...

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo