Sreda, 15 julij 2020
Iskanje

Uspelo praznovanje 45. obletnice Smučarskega kluba Devin

Včeraj sta preplavila prireditveni prostor smeh in želja po skupnem druženju

Zgonik |
19. avg. 2019 | 17:38
Dark Theme

Smeh in želja po skupnem druženju sta včeraj preplavila prireditveni prostor pred sedežem Občine Zgonik, kjer se je zaključilo petdnevno praznovanje 45. obletnice rednega delovanja Smučarskega kluba Devin. Društveni praznik Apres Ski Fešt je razveselil številne člane, starše in prijatelje. Ob zaključku razigranega slavja sta Boris Kobal in Boris Devetak ponovno dokazala, da Radio Poper uspe vedno znova navdušiti občinstvo.

Živahno je v Zgoniku sicer bilo vse od srede. Ljubitelji plesa – pa tudi tisti, ki se v plesnih korakih preizkusijo le ob večjih »feštah« – so se živahno zavrteli ob melodijah najrazličnejših glasbenih žanrov. Navzoče sta najprej razveselila ansambla Zvita Feltna in Rock Partyzani. Veselje pa se je nadaljevalo z glasbenima skupinama Ku Adn in Love Guns. »Zelo smo zadovoljni. Prve dni je sicer bilo nekoliko bolj mraz, vendar gostov vseeno ni zmanjkalo. Posebno uspešen je bil zlasti zadnji dan. Ljudje so množično prišli poslušat kabaretni duo Radia Poper, tako da je bilo zabave res veliko,« je ocenil predsednik SK Devin Dario Štolfa, ki društvu predseduje že od leta 2000.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo