Petek, 18 oktober 2019
Iskanje

Praznik za otroke in odrasle

55. razstava vin v Zgoniku

Zgonik |
4. jun. 2019 | 11:00
Dark Theme

Vaški praznik v Zgoniku, 55. razstava vin, je na prizorišče pred občinskim sedežem privabil veliko obiskovalcev, ki so si lahko privoščili posedanje ob mizah pod milim nebom, končno ob prijetnih temperaturah, pa še zavrteli so se lahko na plesišču ob glasbeni spremljavi.Program praznika je bil vseskozi raznolik in zadovoljil je obiskovalce vseh starosti. Na svoj račun so prišli zlasti otroci, ki so lahko na dvorišču pred zgoniško osnovno šolo sedli na konjičke v spremstvu društva Equilandia ali se preizkušali v risanju in spoznavali glasbo na delavnici društva Microcosmo. Po sobotnem plesnem nastopu otroških plesnih skupin SKD Rdeča zvezda pa so se v nedeljo zavrteli člani skupine Zingelci oz. folklorne skupine Stu ledi.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo