Nedelja, 20 september 2020
Iskanje

Športni dan in predaja prenovljenih prostorov v Dolini

Dolina |
24. maj. 2019 | 19:00
Dark Theme

Šolstvo in šport v Bregu sta 23. maja dopoldne slavila dvojni praznik, saj so ob tradicionalnem športnem dnevu za osnovnošolce domače Večstopenjske šole Josipa Pangerca predali namenu tudi nove pridobitve v občinskem športnem središču Silvana Klabjana v Dolini.

Na športnem dnevu, ki je na nogometnem igrišču dolinskega športnega centra potekal v sodelovanju z Združenjem slovenskih športnih društev v Italiji in Športnim društvom Breg, so sodelovali učenci osnovnih šol, ki spadajo v okvir VŠ Pangerc (v iztekajočem se šolskem letu jih je 216), ki so se v tekmovalnem delu pomerili v metanju vorteksa, poligonu in skoku v daljino z mesta, v netekmovalnem delu pa v igranju odbojke, košarke in nogometa.

Športni dan je bil tudi priložnost za predajo namenu prenovljenih prostorov športnega središča Silvana Klabjana, za kar je dolinska občinska uprava vložila 210.000 evrov.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo