Sreda, 23 oktober 2019
Iskanje

Žogarija 2019 v Nabrežini

Osnovnošolci so tekmovali v nogometu 3:3, spretnostnih igrah in kvizu znanja

8. maj. 2019 | 7:00
Dark Theme

V ponedeljek, 6. maja, je v organizaciji ZSŠDI in zavoda Media sport iz Ljubljane v občinski telovadnici v Nabrežini potekala 12. izvedba športno-vzgojne prireditve Žogarija. Prireditev, ki je bila najprej predvidena na Trgu Sv. Roka, pred občinsko knjižnico, se je zaradi neugodnih vremenskih razmer selila v telovadnico.

Na letošnji Žogariji so sodelovale vse štiri šole nabrežinskega ravnateljstva (Virgil Šček, Stanko Gruden, Josip Jurčič in 1. maj 1945), italijanska osnovna šola Giovanni Pascoli iz Sesljana, slovenska in italijanska sekcija nabrežinskega otroškega vrtca ter skupina dijakov nižje srednje šole Iga Grudna iz Nabrežine. Osnovnošolci so tekmovali v nogometu 3:3, spretnostnih igrah in kvizu znanja, malčki iz vrtca so sodelovali pri animaciji, ki jo je vodil Sten Vilar, nižješolci pa pri likovni delavnici in pri projektu varna vožnja s kolesom. Na svoj račun so prišli tudi učitelji spremljevalci z igro »tudi vi profesor«.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo