Sreda, 22 maj 2019
Iskanje

Žogarija 2019 v Nabrežini

Osnovnošolci so tekmovali v nogometu 3:3, spretnostnih igrah in kvizu znanja

8. maj. 2019 | 7:00
Dark Theme

V ponedeljek, 6. maja, je v organizaciji ZSŠDI in zavoda Media sport iz Ljubljane v občinski telovadnici v Nabrežini potekala 12. izvedba športno-vzgojne prireditve Žogarija. Prireditev, ki je bila najprej predvidena na Trgu Sv. Roka, pred občinsko knjižnico, se je zaradi neugodnih vremenskih razmer selila v telovadnico.

Na letošnji Žogariji so sodelovale vse štiri šole nabrežinskega ravnateljstva (Virgil Šček, Stanko Gruden, Josip Jurčič in 1. maj 1945), italijanska osnovna šola Giovanni Pascoli iz Sesljana, slovenska in italijanska sekcija nabrežinskega otroškega vrtca ter skupina dijakov nižje srednje šole Iga Grudna iz Nabrežine. Osnovnošolci so tekmovali v nogometu 3:3, spretnostnih igrah in kvizu znanja, malčki iz vrtca so sodelovali pri animaciji, ki jo je vodil Sten Vilar, nižješolci pa pri likovni delavnici in pri projektu varna vožnja s kolesom. Na svoj račun so prišli tudi učitelji spremljevalci z igro »tudi vi profesor«.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Na letošnjih evropskih volitvah:

16. maj. 2019 | 19:15
bom glasoval v skladu s tradicijo
bom spremenil svojo volilno navado
sem še neodločen, koga naj volim
še ne vem, ali bom volil
ne bom volil
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo