Petek, 18 januar 2019
Iskanje

Podgora postala ... Caselonghe

10. sep. 2018 | 18:37
Dark Theme

Podgora je postala ... Caselonghe. Številni domačini so včeraj opazili novo tablo sredi vasi nasproti parka Attems in se takoj vprašali, kaj se pravzaprav dogaja. Odgovor na zagonetno vprašanje, ki so ga nekateri krajani zaman postavili tudi goriškemu županu Rodolfu Ziberni, je zelo preprost: v Podgori se te dni s snemalno kamero mudi goriški režiser Matteo Oleotto, ki snema eno izmed dvanajstih epizod televizijske nadaljevanke Volevo fare la rockstar; v prihodnjih mesecih jo bodo predvajali na drugem programu državne mreže RAI.
Ravno zaradi snemanja bodo danes (torek) in jutri (sreda) na osrednji podgorski ulici veljale začasne prometne omejitve. Odsek Ulice IV Novembre med križiščem z Ulico San Giusto in križiščem z Ulico Brigata Treviso bo danes od 17. do 2. ure zaprt prometu. Isti odsek bodo zaprli prometu tudi jutri med 16. in 2. uro.
Prepoved parkiranja bo v četrtek, 13. septembra, od 13. do 20. ure veljala na parkirišču pri nekdanji tehtnici ob pevmskem parku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo