Ponedeljek, 23 maj 2022
Iskanje

Giuseppe Longo (Kinemax) najboljši upravitelj kinematografa leta

Prestižno priznanje za goriški kino in direktorja podjetja Transmedia

Gorica |
26. avg. 2019 | 10:35
Dark Theme

Giuseppe Longo, direktor podjetja Transmedia, ki upravlja goriški in tržiški Kinemax, je najboljši upravitelj kinematografa leta. Peto nagrado Lizzani, ki jo podeljujejo v spomin na režiserja, kritika in producenta Carla, bodo v okviru spremnih dogodkov beneškega mednarodnega filmskega festivala Longu izročili v petek, 6. septembra, v Hotelu Excelsior v Benetkah. Poleg Longu bodo nagrado - podeljuje jo združenje ANAC - za najboljšega upravitelja oz. upraviteljico kinematografov izročili tudi Sereni Ciavarella in Fabiu Amadeiu rimske kinodvorane Farnese.

Žirija je med drugim izpostavila vlogo, ki ga imata goriški Kinemax in Hiša filma, v kateri sobivajo študenti, raziskovalci, profesorji in navadni gledalci oziroma ljubitelji kinematografije.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo