Ponedeljek, 12 april 2021
Iskanje

Goriški Hotel Entourage se širi

Tudi v vidiku EPK 2025 ciljajo na goste, ki bodo v Gorici ostali več dni

Gorica |
6. apr. 2021 | 9:44
Dark Theme

Grand Hotel Entourage na goriškem Trgu Sv. Antona se bo širil v sosednjo stavbo in tako vsaj delno prispeval k porastu številu hotelskih postelj, ki bodo zlasti v času, ko bo Nova Gorica skupaj z Gorico Evropska prestolnica kulture, še kako potrebne.

»Eno izmed naših podjetij je pred leti prevzelo sosednje poslopje, v katerem nameravamo ravno tako ponuditi možnost nastanitve. Njegova ponudba bo nekoliko različna; nismo še dorekli, ali bo tipični hotel ali bomo uredili apartmaje, ki bodo koristili nekatere skupne storitve. Ciljamo na drugačne goste, na take, ki bodo v Gorici ostali več dni in v tem času odkrivali številne lepote mesta in njegove okolice,« napoveduje Alessandro Lovato, izvršni direktor Grand Hotela Entourage, ki je podobno kot številni drugi hoteli v goriški pokrajini trenutno zaprt. »Čim bomo zaznali, da se ljudje spet začenjajo premikati, bomo hotel ponovno odprli. Zadnje mesece smo sicer izkoristili, da smo izvedli nekaj vzdrževalnih del; obnovili smo na primer sistem klimatizacije,« pravi Lovato.

Več v današnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo