Nedelja, 12 julij 2020
Iskanje

Iz Soče potegnili avto, bil je ukraden

Akcija gasilcev, ob kateri se je začela tudi preiskava karabinjerjev

3. jun. 2020 | 18:05
Dark Theme

Izpod mosta čez reko Sočo med Zdravščinami in Gradiščem so včeraj končno ostranili avtomobil fiat uno, ki je bil v vodi od začetka marca. Takrat ga je pod mostom opazil sprehajalec; tok je vozilo pritisnil k enemu izmed stebrov, bil je popolnoma pod vodo. Sprehajalec je takoj poklical na pomoč; na kraj so prihiteli karabinjerji iz Gradišča in goriški gasilci, kmalu za njimi so prišli še pripadniki gasilske potapljaške ekipe iz Trsta. Tok reke je bil zelo močan; potapljači so se približali vozilu, vendar niso uspeli v njegovo notranjost. Sočasno z intervencijo gasilcev so karabinjerji sprožili preiskavo, med katero so ugotovili, da je bilo vozilo ponoči ukradeno v Gorici in da so ga zatem uporabili za tatvino v marketu v Koprivnem.

Več v jutrišnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku: ob 75-letnici našega dnevnika vam ponujamo posebno ugodno naročnino na digitalno izdajo za 75 evrov.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo