Sreda, 01 april 2020
Iskanje

Na Deželi prijateljev 20.000 ljudi

Ambasadorka novogoriškega dogodka je bila Lara Komar

3. jun. 2019 | 15:42
Dark Theme

Preko 20.000 obiskovalcev iz vse Slovenije in bližnjih krajev v Italiji se je v nedeljo v Novi Gorici udeležilo prve Dežele prijateljev, ki sta jo sestavljala Festival za ljubitelje živali in Festival Robin Hood. Mesto je s svojim zelenim prizoriščem na travniku pred občinsko stavbo in v Borovem gozdičku dokazalo, da ima izvrsten prostor za takšne prireditve, množična udeležba obiskovalcev pa, da si ljudje takšnih dogodkov želijo.

Deželo prijateljev so organizirali Radio Robin in portal Žurnal24.si ob podpori Mestne občine Nova Gorica v želji, da se obiskovalci zavejo pomena pristnega druženja in preživljanja prostega časa v naravi. »Ker vse bolj živimo v virtualnem svetu, imamo danes idealno priložnost, da se iz tega sveta umaknemo,« je poudaril novogoriški podžupan Simon Rosič. Zbrane je nagovorila še ambasadorka dogodka in igralka Lara Komar, ki jo občinstvo pozna iz televizijske nadaljevanke Reka Ljubezni . Dogodek je bil tudi dobrodelno naravnan, saj je odgovorni urednik Žurnala24 Matej Košir Zvezi prijateljev mladine Nova Gorica predal kolo Pony.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako doma najraje preganjate čas?

17. mar. 2020 | 16:55
Gledam TV
Berem
Rešujem križanke
Kuham in pečem
Pospravljam
Poslušam glasbo
Se posvečam otrokom
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo