Torek, 19 november 2019
Iskanje

Slavil 17-letni Britanec

Na včerajšnjih skokih z mosta med 500 in 600 obiskovalcev

Kanal |
12. avg. 2019 | 14:01
Dark Theme

V Kanalu so upravičeno zadovoljni s 30. jubilejnimi skoki z mosta, saj so ti na bregove Soče včeraj, 12. avgusta, popoldan privabili veliko obiskovalcev in jim pričarali pravi spektakel, v katerem je med 16 tekmovalci (med njimi je bila tudi ena tekmovalka) iz Slovenije, Italije, ZDA, Velike Britanije, Bosne in Hercegovine ter Srbije slavil komaj 17-letni Britanec Aidan Heslop. Zmago si je prislužil s štirikratnim saltom s pol obrata. Prireditev, ki je nastala po vzoru skokov iz Mostarja, vsako leto v avgustu napolni bregove Soče z obiskovalci od blizu in daleč, kar ne preseneča, saj gre za enega najlepših prizorišč tega atraktivnega in adrenalinskega športa pri nas. Tako je bilo tudi minulo nedeljo, ko je vsak od šestnajsterice tekmovalcev s 17-metrskega mostu za srečo v Sočo najprej vrgel rdeč nagelj, zatem pa so se z minuto molka poklonili dva tekmovalcema, ki ju letos ni bilo več med njimi: Andreju Beucu in Tržačanu Pinu Auberju. Skoki v Kanal so letos privabili med 500 in 600 obiskovalcev, organizatorji prireditve pa so poskrbeli tudi za bogat spremljevalni program.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo