Torek, 23 april 2019
Iskanje

V Doberdobu spet dvoboj Vizintin - Jarc

Aldo Jarc bo županski kandidat Liste za Doberdob

13. apr. 2019 | 19:05
Dark Theme

V Doberdobu se bo na letošnjih upravnih volitvah 26. maja ponovil dvoboj izpred petih let. Fabiu Vizintinu, ki ga podpira Občinska enotnost, se bo zoperstavil Aldo Jarc, županski kandidat Liste za Doberdob, ki se je za to mesto s sedanjim županom že potegoval pred petimi leti. Podprla ga bo občanska lista, na kateri bodo poleg Jarca kandidirali dosedanji občinski svetniki Marco Jarc, Dario Bertinazzi in Emanuela Trampuz. Na listi so prisotni tudi nekateri novi kandidati, njihova imena pa še niso bila potrjena. V prejšnjih tednih so mediji prelili veliko črnila o tem, ali se bodo na občanski listi skupaj s pripadniki Slovenske skupnosti (SSk) pojavila tudi imena članov Lige. Marco Jarc nam je potrdil, da niso iz vrst Lige do popoldanskih ur predlagali nobenega kandidata.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo