Sobota, 19 oktober 2019
Iskanje

V Kornu našli moško truplo

Odkrili so ga včeraj v bližini industrijske cone v Kromberku

8. avg. 2019 | 15:10
Dark Theme

Včeraj so novogoriško policijo obvestili o najdbi trupla v Kromberku. Posmrtne ostanke moškega so odkrili v strugi potoka Koren, v bližini kromberške industrijske cone. Novogoriška policija je klic na interventno številko 113 prejela opoldne. Pri ogledu najdbe, ki ga je opravila ogledna skupina sektorja kriminalistične policije iz Nove Gorice ob pomoči strokovnjaka iz Inštituta za sodno medicino, so ugotovili, da je truplo na kraju najdbe ležalo že več mesecev in je v razpadajočem stanju. O odkritju trupla sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Novi Gorici in Okrožna državna tožilka. Kdo je moški, trenutno še ni znano. »Za ugotovitev identitete trupla in vzroka smrti je preiskovalni sodnik odredil sodno obdukcijo,« pojasnjuje vodja Operativno komunikacijskega centra novogoriške policije Andrej Ferlinc. Policisti in kriminalisti zbirajo obvestila za ugotovitev identitete morebitnega pogrešanega moškega. Povezali so se tudi z italijanskimi varnostnimi organi.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo