Sobota, 08 avgust 2020
Iskanje

Županja napoveduje prijave zaradi obrekovanja

Tržiška županja Anna Cisint bo tožila vse, ki so kritizirali odločitev njene občinske uprave, da dvema večstopenjskima šolama daruje jaslice - Zanje bodo porabili dva tisoč evrov

11. nov. 2019 | 18:07
Dark Theme

Kdor je na spletu kritiziral odločitev tržiške občinske uprave, da vsem mestnim šolam in vrtcem podari jaslice, bo prijavljen zaradi obrekovanja. Tako je danes napovedala županja Anna Cisint, ki je v prejšnjih dneh razburila marsikoga, začenši z opozicijskimi strankami, ker je za nakup jaslic za večstopenjski šoli Randaccio in Giacich s sklepom namenila približno dva tisoč evrov. Laičnost države ni pod vprašajem, razlaga Cisintova, »a božič je tudi praznik Jezusovega rojstva, in uprava je želela ponuditi ta dar večstopenjskima šolama«. Županjino potezo so na družbenem omrežju Facebook, kjer je objavila novico, mnogi kritizirali, med njimi pripadniki opozicijskih strank. Marsikdo je kritične objave o novici samo všečkal ali delil, županja pa je sporočila, da bo zaradi obrekovanja tožila prav vse.

Več v jutrišnjem (torkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo