Četrtek, 21 februar 2019
Iskanje

Dnevnik za boljšo komunikacijo

6. sep. 2018 | 16:51
Dark Theme

Letošnji Galebov šolski dnevnik bi moral stati v vsaki domači knjižnici, saj je v njem veliko informacij in nasvetov, ki niso koristni samo za otroke in najstnike, temveč za vsakogar izmed nas. Tema letošnjega dnevnika je namreč komunikacija. In čeprav vsi »znamo govoriti«, se mnogi ne znamo pogovarjati, še večje težave pa imamo pri poslušanju in reševanju konfliktov, ki posledično nastanejo ravno zaradi naših težav s komunikacijo. Naših in težav naših sošolcev, prijateljev, sorodnikov ... Ampak dobra novica je, da lahko komunikacijske veščine prav vsi izboljšamo z vajo, drobnimi namigi in skrivnimi recepti žabe Polone, njenih prijateljev Mirte, Svita, Žareta in Maria.
Galebov šolski dnevnik je tudi letos izdala Zadruga Novi Matajur, učenke in učenci osnovnih in srednjih šol s slovenskim učnim jezikom ga bodo prejeli v prihodnjih dneh (javnosti ga bodo predstavili v ponedeljek, 24. septembra,v tržaškem Narodnem domu - Oddelku za mlade bralce NŠK). Živobarvne in komunikativne (!) ilustracije je tudi tokrat prispevala tržaška akademska slikarka Katerina Kalc, grafično oblikovanje podpisuje Peter Ferluga, avtor in urednik besedil pa je Marko Gavriloski.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo