Ponedeljek, 03 avgust 2020
Iskanje

Bruce Springsteen obuja zlato dobo ZDA

Jutri bo izšel novi album ameriškega rockerja

ZDA |
13. jun. 2019 | 16:30
Dark Theme

Ameriški rocker Bruce Springsteen bo jutri, 14. junija izdal novi album, ki ga je opisal kot ploščo draguljev. Prvi album po petih letih temelji na kalifornijskih country uspešnicah iz šestdesetih in sedemdesetih let prejšnjega stoletja ter tako obuja zlato dobo Združenih držav Amerike. The Boss, kot ga kličejo oboževalci, se vrača z albumom, ki navdih črpa v nostalgično obarvanih podobah, kot so sončni zahod nad ravno, širno cesto, majhna mesta na ameriškem zahodu in divji konji, ki dirjajo skozi puščavo. »S to ploščo se vračam k svojim solo posnetkom, pesmim, ki so pripovedovale zgodbe ljudi in vsebovale veličastne, filmsko-orkestralne kompozicije,« je izjavil glasbenik.

Novi album z naslovom Western Stars vsebuje 13 pesmi, ki po mnenju 69-letnega rockerja zajemajo obsežen nabor ameriških tem, od slavnih avtocest in puščav, občutka izolacije in skupnosti do večnega pomena doma in upanja.

Prvi singel z albuma Hello Sunshine je oboževalce razveselil že aprila:

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo