Sreda, 18 september 2019
Iskanje

Vzporedni svetovi Alana Hranitelja

V treh prostorih Palacija in Stanovske dvorane Ljubljanskega gradu so predstavljeni trije različni obrazi uveljavljenega ustvarjalca

30. avg. 2019 | 12:26
Dark Theme

Vzporedni svetovi. V konkretnem trije. Alan Hranitelj je na veliki razstavi na Ljubljanskem gradu odstrl vpogled v tri svoje svetove: v svet bogate kostumografije; v osebni sanjski, »nevidni« svet in v svet Norega klobučarja. Števka tri igra (hote ali nehote) pomembno vlogo pri tokratni predstavitvi Hraniteljeve ustvarjalnosti: razstavo Vzporedni svetovi so namreč pripravili ob 33-letnici razvejane dejavnosti Alana Hranitelja in 13 let po veliki retrospektivni razstavi Kostumografija 1986–2006 v Mednarodnem grafičnem in likovnem centru v Ljubljani. In kot rečeno, v treh prostorih Palacija in Stanovske dvorane Ljubljanskega gradu so predstavljeni trije različni obrazi uveljavljenega ustvarjalca. Obiskovalce bodo vznemirjali še do 8. septembra (razstava je odprta vsak dan).

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo