Sreda, 08 december 2021
Iskanje

ePrimorski – novi spletni dnevnik

Navodila za uporabo

20. jul. 2021 | 7:32
Dark Theme

Predstavljamo vam zadnjo različico digitalne izdaje Primorskega dnevnika. Vsem bralcem še vedno nudimo brezplačen dostop do objavljenih prilog, naročnikom pa do vseh izdaj dnevnika. Nove strani so opremljene z dodatnimi vsebinami, dnevne izdaje pa bodo na voljo takoj po zaključku redakcije.

Za uporabnike stare digitalne izdaje

Vsi bralci in naročniki, ki ste že uporabljali staro digitalno izdajo, lahko nadaljujete branje na novi platformi. Vaše podatke smo že prenesli in vam omogočamo dostop z uporabniškim imenom, ki ste ga uporabljali do zdaj.

Vaše uporabniško ime je enako naslovu elektronske pošte, s katerim ste se prijavili prvič.

Prijavite se lahko na naslednjem naslovu https://epaper.primorski.eu/SubscriberPortal/ s klikom na zavihek PRIJAVA.

ePrimorski – novi spletni dnevnik

POZOR! ZARADI VARNOSTI STARO GESLO NI VEČ VELJAVNO. NUJNO SI BOSTE MORALI USTVARITI NOVO GESLO.

ePrimorski – novi spletni dnevnik

To naredite s klikom na besedilo, označeno z modro barvo: Pozabljeno geslo?. Nato izpolnite obrazec in sledite navodilom.

ePrimorski – novi spletni dnevnik

Na elektronsko pošto boste prejeli sporočilo s povezavo do obrazca za ponastavitev gesla, s katerim boste lahko ustvarili novo geslo.

ePrimorski – novi spletni dnevnik

Po končanem postopku se lahko vrnete na domačo stran in nadaljujete prijavo.

Stara digitalna izdaja na povezavi https://edizionedigitale.it/player/#/primorski/login bo delovala do konca julija 2021, po tem ne bo več dostopna. Zato prosimo vse bralce in naročnike, naj čim prej spremenijo geslo.

Za nove uporabnike

Vsi, ki bi želeli brati dnevnik in priloge v digitalni obliki, a tega niste še nikoli naredili, se morate registrirati na naslednji strani: https://epaper.primorski.eu/SubscriberPortal/

Registracija omogoča brezplačno branje vseh prilog in je obvezna za spletni nakup digitalne in tiskane izdaje dnevnika.

ePrimorski – novi spletni dnevnik

Za naročnike tiskane izdaje

Vsem letnim naročnikom tiskane izdaje še vedno omogočamo prost dostop do digitalne izdaje. Kdor želi koristiti to ugodnost, mora sporočiti ime in priimek naročnika, kodo naročnika, davčno številko in naslov elektronske pošte v pisni obliki na e-naslov: narocnine@primorski.eu. Naročnino vam bomo aktivirali v najkrajšem času. Tudi v tem primeru boste morali za prijavo ponastaviti geslo. Postopek je enak kot za uporabnike stare digitalne izdaje.

Aplikacije za mobilne naprave

Po zaključeni registraciji ali spremembi gesla spletno izdajo lahko berete tudi na mobilnih napravah. Aplikacije dobite na naslednjih povezavah:

iOS: https://apps.apple.com/us/app/primorski/id416078344

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.primorski.sfogliatore

Želimo vam prijetno branje!

Ekipa ePrimorskega

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo