Sobota, 23 februar 2019
Iskanje

Že od ustanovitve presega meje krajevnega trga

5. sep. 2018 | 12:38
Dark Theme

Kamor se ozremo, tam se nam pred očmi pojavi reklamni plakat, napis, posnetek, oglas in efektno geslo, ki vabi k nakupu proizvoda ali storitve. Našo pozornost pritegnejo z lepoto, nežnostjo ali celo krutostjo. V nekaj besedah prepričajo potrošnika, naj si nabavi najnovejši model telefona, avtomobila, sončnih očal, parfuma ali torbice, ki postanejo v tistem trenutku nujno potrebni za preživetje v sodobni družbi. Za vsem tem stoji strokovno znanje delovne ekipe, ki točno ve, kaj nas bo na prvi pogled omamilo in prepričalo: to so genialni ustvarjalci, ki preko slike in besede pogojujejo izbire ljudi in svojim strankam zagotavljajo zaslužek.
Pravi čebelnjak ustvarjalcev je podjetje Sintesi, ki že od ustanovitve presega meje krajevnega trga.
Na čelu enega izmed vodilnih podjetji na mednarodni sceni oglasne komunikacije stoji Andrej Pisani: »Ključ uspeha je v prvi vrsti disciplina pri delu, red, ki ga posreduješ sodelavcem, in metoda dela. To omogoča hitro in učinkovito reševanje naročnikovih zahtev. Na drugem mestu je izbira sodelavcev: medsebojno zaupanje, profesionalnost in učinkovitost pri delu. Dober odnos med sodelavci je torej temeljnega pomena. Šele na tretjem mestu je ustvarjalnost, brez katere pa seveda ne gre.«

Več v današnji tiskani izdaji

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo