Sobota, 24 oktober 2020
Iskanje
NBA

Goran Dragić srečal malega Krisa

Krisova mama Ana Jerak se mu je zahvalila za vso pomoč, ki jo namenja otrokom

ZDA |
6. feb. 2020 | 11:42
Dark Theme

Slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić je v Los Angelesu, kjer je gostoval s svojim Miamijem, pred tekmo v Staples Centru srečal malega Krisa Zudicha, dečka s spinalno mišično atrofijo. Na povabilo ekipe Los Angeles Clippers, so prek slovenskega veleposlaništva v ZDA organizirali srečanje Gorana Dragića s slovenskimi otroki, med njimi tudi z dveletnim Krisom. Mali Kris Zudich je 21. novembra na univerzitetni kliniki UCLA v Los Angelesu prejel zdravilo, do katerega mu je pomagala vsa Slovenija. Učinki zdravila za gensko terapijo zolgensma, ki je trenutno dostopno le v ZDA, so po predvidevanjih hitri. Starši malega Krisa so decembra razveselili javnost z novico, da je njegov napredek iz dneva v dan bolj občuten.

Potem ko je Kris, ki je ta čas še na opazovanju, onkraj luže osebno že spoznal enega od svojih številnih dobrotnikov Luko Dončića, je zdaj še kapetana zlate slovenske reprezentance Dragića, ki se mu je mati Krisa Ana Jerak zahvalila za vso pomoč, ki jo namenja otrokom.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Si boste naložili aplikacijo Immuni?

6. okt. 2020 | 16:18
Da
Ne
Sem si jo že
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo