Nedelja, 26 januar 2020
Iskanje

Mali Kris že sam sedi

Iz Los Angelesa prihajajo lepe vesti

ZDA |
13. dec. 2019 | 15:51
Dark Theme

Iz Los Angelesa prihajajo lepe vesti. Napredek malega Krisa Zudicha, dečka s spinalno mišično atrofijo iz Kopra (njegov oče Matteo je iz Mačkolj), ki se zdravi v Los Angelesu, je iz dneva v dan bolj občuten. Včeraj je prvič v življenju sam sedel cele 4 minute, so zapisali starši na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

»Danes na pregledu pri zdravniku, sem prvic v življenju sam sedel cele 4 minutke. Vse sem presenetil, tudi dr. Shieh in fizioterapevtko. Predvsem pa orosil oči mami in tatiju. Hvala vsem dobrim ljudem,« so zapisali.

22-mesečni Kris je 21. novembra na univerzitetni kliniki UCLA v Los Angelesu prejel zdravilo, do katerega mu je pomagala vsa Slovenija. Po prejemu zdravila naj bi na opazovanju ostal še tri mesece. Malega Krisa je 1. decembra pozdravil in vzel v naročje tudi Luka Dončić pred tekmo, ki jo je odigral v Los Angelesu proti Lakersom.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo