Sobota, 16 november 2019
Iskanje

Ponoči bo naše kraje prešla vremenska fronta

Vlažno obdobje se bo, s kakšnim vmesnim premorom, zavleklo do polovice prihodnjega tedna

FJK |
15. okt. 2019 | 12:06
Dark Theme

Vlažno obdobje z občasnimi padavinami se bo, s kakšnim vmesnim premorom, predvidoma zavleklo do polovice prihodnjega tedna. Na vreme pri nas bo vplivalo ciklonsko območje, ki se trenutno zadržuje nad Britanskim otočjem, v prihodnjih dneh pa se bo približalo Sredozemlju.

Ponoči bo naše kraje prešla vremenska fronta, vreme se bo prehodno poslabšalo. Pojavljale se bodo padavine, deloma nevihte. Količine padavin bodo lahko mestoma precejšnje. Jutri čez dan bo motnja že zapuščala naše kraje, v popoldanskih urah se bo vreme izboljšalo in marsikje tudi že delno razjasnilo.

Pred njo bo danes proti nam pritekal zelo vlažen zrak, zato bo povečini oblačno, mestoma bo lahko občasno rosilo ali rahlo deževalo.

Glavnina poslabšanja bo zaobjela naše kraje ponoči, jutri v dopoldanskih urah pa se bo vremenska fronta počasi že oddaljevala. Za njo se bo vreme izboljšalo. Po jutrišnjih delnih razjasnitvah v četrtek pričakujemo povečini sončno vreme. Za ta čas bo toplo, najvišje dnevne temperature bodo do okrog 22 stopinj Celzija.

V petek bo spet več oblačnosti in bodo možne občasne padavine. Konec tedna bo prav tako vlažen z vsaj občasnimi padavinami.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo