Ponedeljek, 12 april 2021
Iskanje

Primorski dnevnik danes prvič s polnobarvnim tiskom

Božična številka na 36 straneh prinaša veliko zanimivih vsebin: na domove in v časopisne kioske se vračamo v nedeljo, 27. decembra

FJK |
24. dec. 2020 | 13:35
Dark Theme

Današnja 22.068. številka Primorskega dnevnika je izšla s polnobarvnim tiskom. Gre za prvo tovrstno izdajo našega dnevnika, ki je maja letos praznoval 75 let obstoja.

Praznično pisana številka je izšla na 36 straneh, s priložnostnimi prazničnimi vsebinami, kot so božična misel, nadaljevanje rubrike Poti in božična slikovna križanka, v njej pa je še veliko zanimivega, kot npr. intervju s pisateljico Brino Svit, nadaljevanje podlistka, v katerem objavljamo knjigo Miroslava Košute Mornar na kozi, razmišljanje nekdanjega veleposlanika RS v Italiji Iztoka Mirošiča o pomorskih interesih Slovenije, Hrvaške in Italije, stran za najmlajše, mladinska stran Direkt in še marsikaj ...

Zaradi božičnega premora Primorski dnevnik, kot tudi številni drugi dnevniki v Italiji, jutri, 25., in v soboto, 26. decembra, ne bo izšel. Na vaše domove in v časopisne kioske se torej vračamo v nedeljo, 27. decembra. Lepo praznujte!

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo