Četrtek, 27 februar 2020
Iskanje

Prodajal je heroin, kokain, amfetamin in različne vrste tablet

Postojnski policisti so prijeli 30-letnega domačina, ki je bil že obsojen zaradi kaznivih dejanj povezanih z mamili

9. okt. 2019 | 11:17
Dark Theme

Postojnski policisti so prijeli 30-letnega domačina, osumljenega storitve več kaznivih dejanj glede neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Na podlagi zbranih obvestil in pridobljenih dokazov so moškega v ponedeljek popoldan zasledili pri preprodaji prepovedanih drog in mu odvzeli prostost. Na podlagi pridobljene odredbe sodišča so policisti in kriminalisti v njegovem bivališču v Postojni opravili hišno preiskavo. Našli so in zasegli heroin, kokain, amfetamin ter večjo količino različnih vrst prepovedanih tablet. Moški jih je preprodajal in hranil z namenom nadaljnje preprodaje. Policisti so našli tudi večjo količino denarja.

Ugotovili so, da je bil moški že obsojen zaradi podobnih kaznivih dejanj. S kazensko ovadbo zaradi ponovne storitve več kaznivih dejanj v zvezi z mamili so ga policisti odpeljali k preiskovalnemu sodniku v Kopru, ki je zanj odredil pripor.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero mesto naj bo evropska prestolnica kulture leta 2025?

13. feb. 2020 | 16:36
Kranj
Lendava
Ljubljana
Nova Gorica
Piran
Ptuj
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo