Četrtek, 21 november 2019
Iskanje

Prodajal je heroin, kokain, amfetamin in različne vrste tablet

Postojnski policisti so prijeli 30-letnega domačina, ki je bil že obsojen zaradi kaznivih dejanj povezanih z mamili

9. okt. 2019 | 11:17
Dark Theme

Postojnski policisti so prijeli 30-letnega domačina, osumljenega storitve več kaznivih dejanj glede neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Na podlagi zbranih obvestil in pridobljenih dokazov so moškega v ponedeljek popoldan zasledili pri preprodaji prepovedanih drog in mu odvzeli prostost. Na podlagi pridobljene odredbe sodišča so policisti in kriminalisti v njegovem bivališču v Postojni opravili hišno preiskavo. Našli so in zasegli heroin, kokain, amfetamin ter večjo količino različnih vrst prepovedanih tablet. Moški jih je preprodajal in hranil z namenom nadaljnje preprodaje. Policisti so našli tudi večjo količino denarja.

Ugotovili so, da je bil moški že obsojen zaradi podobnih kaznivih dejanj. S kazensko ovadbo zaradi ponovne storitve več kaznivih dejanj v zvezi z mamili so ga policisti odpeljali k preiskovalnemu sodniku v Kopru, ki je zanj odredil pripor.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo