Nedelja, 15 september 2019
Iskanje

Ugrabitelje prijeli v čezmejni akciji

Neznanci so včeraj v Beli krajini ugrabili 79-letnega moškega, mu ukradli vozilo in ga v prtljažniku zvezanega odpeljali proti italijanski meji

9. maj. 2019 | 11:33
Dark Theme

Neznanci so v Beli krajini včeraj ugrabili 79-letnega moškega, mu ukradli vozilo in ga v prtljažniku zvezanega odpeljali proti italijanski meji. V Sežani so ga izpustili, policisti pa so storilce po preiskavi v sodelovanju z italijanskimi kolegi že prijeli.

Moški se je v Sežani zatekel k bližnjim stanovalcem, ki so obvestili policijo in svojce. V intenzivni kriminalistični preiskavi, ki je potekala v sodelovanju z italijanskimi varnostnimi organi, so s pomočjo slednjih storilce tudi prijeli. Italijanski policisti so moške, nezakonite prebežnike, ustavili na stranski cesti pri Bazovici.

Moškega so neznanci ugrabili v bližini vasi Mali Nerajec v Beli krajini, medtem ko je delal v vinogradu, je povedala njegova hči. Na srečo ni bil poškodovan.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo