Torek, 16 april 2024
Iskanje

Športna nedelja: v Repnu 11 golov

11. sep. 2016 | 13:21
Dark Theme

NOGOMET
ELITNA LIGA
Kras Repen - San Luigi 6:5 (5:2)
Strelci: 1. Stačič, 13. Smrtnik, 15. Smrtnik, 26. Smrtnik, 34. Zetto, 37. Petracci, 38. Muiesan; 46. Petracci, 63. Tentindo, 64. Muiesan, 84. Giovannini 11-m
Kras: D'Agnolo, Salkič, Milan, Simeoni, Pahor, Facchin, Petracci (od 57. Tomizza), Stančič, Smrtnik, Carlevaris (od 81. Sgorbissa), Spetič. Trener: Tortolo.
San Luigi: Furlan, Peric, Casseler, Villanovich, Lapaine (Reder, Nuzzi), Giovannini, Ciriello, Zetto, Ianezic, Muiesan, Bertoni (Tentindo). Trener: Pocecco.
V Repnu so - glede na to, da je bil tržaški derbi - neštevilni gledalci (okrog 250) videli kar enajst zadetkov. Kar šest jih je iz svoje mreže pobral neprepričljivi vratar San Luigija Stefano Furlan. Pet, tri v drugem polčasu, jih je prejel Luca D'Agnolo. Oba trenerja, Tortolo (Kras) in Pocecco (San Luigi), sta bila po tekmi enotna: »Videli ste atipično tekmo«. Prve pol ure so bile za goste katastrofalne. Kras je bil boljši v vseh elementih igre. Tortolo se je odločil za napadalno ekipo in v konico napada je postavil tudi Luko Spetiča, ki ga je v drugem polčasu (prepozno) premaknil pred obrambno vrsto. Kras je po prvem polčasu vodil s 5:2. Žiga Smrtnik je dosegel «hat-trick« (skupaj s pokalom je doslej zadel 6 golov). Kras je zadel v polno tako po prvi akciji v prvem polčasu in drugem. Pri izidu 6:2 so se rdeče-beli »usedli«. Gostje so že obupali in so se brezglavo podali v napad. Uspelo jim je doseči tri zadetke. In zadnje minute so bile za navijače Krasa neznosne. San Luigi je celo imel žogo za izenačenje. Bilo bi preveč.

Tolmezzo - Vesna 0:0
Vesna: Zucca, Stanich, Potenza, Purič, Disnan, Male, Tuan, Marocco, Sammartini, Božičič, Venturini (A. Kerpan). Trener: Sandrin.
»Neodločen izid je povsem pravičen. Obe ekipi sta ustvarili nekaj priložnosti za gol,« je ocenil predsednik Vesne Roberto Vidoni.

1. AMATERSKA LIGA
Chiarbola Ponziana – Zarja 2:2 (2:0)
Strelca: 55. Zucchini (11-m), 70. Racman
Zarja: Francesco Aiello, Federico Aiello, Varglien (Racman), De Bernardi, Pepelko, Spadaro (Marković), Zucchini, Arduini, Francesco Bernobi, Bešić (Caselli), Norante. Trener: Petagna.

Gradese – Primorje 1:2 (1:0)
Strelca: 67. Cipolla, 85. Delvecchio
Primorje: Carmeli, Miot, Cerar, Santoro, Delvecchio, Pezzullo (Romano), Metullio, Semani, Danieli (Pacherini), Chierini (Marchetti), Cipolla. Trener: Ravalico.
Rdeč karton: Metullio (v prvem polčasu) in Cerar (v drugem polčasu)

2. AMATERSKA LIGA
Romana – Breg 1:2 (0:1)
Strelca: 3. Beltrame, 62. Daris
Breg: Karan, Pedrosa, Pischianz (Spinelli), Bolcic, Beltrame, Daris, Madrussani (Calabrese), Belladonna, Martini, D. D'Alesio, L. Nigris. Trener: Lacalamita.
Rdeč karton: 87. L. Nigris


DEŽELNI POKAL 3. AL
Gaja - Alabarda 1:2 (0:1)
Strelec za Gajo: Torcello.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava