Nedelja, 16 maj 2021
Iskanje

Čeferin ni pozabil na svojo domovino

Od prihodnjega tedna bo Slovenija skupaj z Madžarsko gostila evropsko nogometno prvenstvo U21

19. mar. 2021 | 12:59
Dark Theme

V deželi na sončni strani Alp se bo v prihodnjem tednu začel največji nogometni dogodek v zgodovini slovenskega športa: Slovenija bo skupaj z Madžarsko gostila evropsko nogometno prvenstvu U21. Slovenija je tako v svoj mozaik dodala še zadnji kamenček v ekipnih športnih panogah: doslej je gostila košarkarsko evropsko prvenstvo leta 2013, moško odbojkarsko evropsko prvenstvo 2019 in moško rokometno evropsko prvenstvo leta 2004. Škoda, da zaradi pandemije stadioni ne bodo odprti gledalcem, saj bi se prihodnji teden v Sloveniji prav gotovo gnetlo veliko število navijačev številnih evropskih držav. Predvsem Italijanov in Hrvatov bi bilo veliko: italijanska reprezentanca bo namreč igrala v Mariboru in Celju, hrvaška pa v Kopru in Ljubljani.

Največ zaslug pri dodelitvi evropskega prvenstva Sloveniji ima prav gotovo prvi mož Uefe, predsednik Aleksander Čeferin, ki nikoli ne pozabi na svojo domovino.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje nameravate preživeti letošnje poletne počitnice, skladno z ukrepi za zajezitev pandemije?

19. apr. 2021 | 16:56
Odločil/a se bom, ko bom cepljen/a
Doma
V Italiji
V Sloveniji
Na Hrvaškem
V kakšni drugi državi
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo