Torek, 12 november 2019
Iskanje

Jadran bo začel pred domačim občinstvom

Košarkarska zveza Fip objavila koledar C-lige gold

6. sep. 2019 | 7:25
Dark Theme

Košarkarska zveza Fip je sinoči na gala večeru v Padovi predstavila koledar C-lige gold, v kateri bo tudi letos nastopal Jadran Motomarine. V nedeljo, 29. septembra, se bodo košarkarji Andree Mure na domačem igrišču na Opčinah v uvodnem krogu pomerili z Jesolom. V letošnjem prvenstvu C-lige gold (skupina Veneto/FJK) bo nastopalo 15 ekip, tako da bo v vsakem krogu ena počivala. Jadran bo prost že v tretjem krogu (13. oktobra), ki med drugim sovpada z letošnjo Barcolano. Pred domačo publiko bo ponovno zaigral šele v nedeljo, 27. oktobra, proti Montebelluni.

Prvi krog: 28. 9. Codroipese - Murano (18.30), Calligaris - S. Margherita (20.30), Mirano - Abano Montegrotto (21.00), 29. 9. Padova - Riese, Bassano - Pordenone, Verona - Oderzo, Jadran Motomarine - Jesolo (vse 18.00).

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo