Torek, 23 april 2019
Iskanje

Sloveniji bron v košarki na vozičkih

Košarkarji Zveze za šport invalidov Slovenije so v tekmi za tretje mesto premagali Kik Sano

15. apr. 2019 | 11:58
Dark Theme

V 11. sezoni lige NLB Wheel v košarki na vozičkih, ki se je končala s finalnim turnirjem na Vranskem, se je Slovenija uvrstila na 3. mesto in tako osvojila bron. Šestič zaporedoma so zmago slavili košarkarji Vrbasa iz BiH, srebro je osvojil avstrijski Gradec. Košarkarji so finalno dejanje posvetili 50-letnici Zveze paraplegikov Slovenije in prazniku Občine Vransko. Košarkarji Zveze za šport invalidov Slovenije so v odločilni tekmi za bron premagali Kik Sano s 64:40.

Vodja lige Gregor Gračner je po koncu tekmovanja povedal, da je šlo za izjemno sezono, ki so jo slovenski košarkarji na vozičkih kronali z izvrstnim turnirjem na Vranskem, kjer so jih lepo in toplo sprejeli. Za ligo, da bi se vključile v tekmovanje, se zdaj zanimajo tudi ekipe iz Hrvaške, Srbije in Grčije, je zaključil.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo