Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Vesna odslej na umetni travi

Konec obnove igralne površine in začasna homologacija nogometnega igrišča v Križu

2. nov. 2021 | 20:15
Dark Theme

V Križu so danes popoldne odigrali prvo uradno tekmo na prenovljenem nogometnem igrišču. Ta čast je pripadla mladinski ekipi Vesne v starostni kategoriji začetnikov. Pri kriškem društvu so namreč prejeli zeleno luč za igranje na prenovljeni zelenici oz. začasno šestmesečno homologacijo igrišča s strani italijanske nogometne zveze. V Križu so namreč prav v prejšnjih dneh zaključili obnovo površine nogometnega igrišča, ki zdaj razpolaga z umetno travo. Popolna obnova se sicer še ni zaključila, saj manjka še nekaj detajlov, v prvi vrsti postavitev nove mreže okoli igrišča. To nam je sinoči potrdil predsednik AŠD Vesna Robert Vidoni, ki je še kako zadovoljen: »Glavno je, da smo dobili homologacijo in da lahko na igrišču igrajo vse naše ekipe. Prenovljeno igrišče je za nas velika pridobitev, saj imamo v letošnji sezoni poleg članske ekipe tudi lepo število mladinskih ekip. Kriški športni center, ki razpolaga tudi z manjšim igriščem, je zdaj res pravi biser.«

Pri Vesni načrtujejo, da bi uradno otvoritev igrišča priredili februarja, ko bo v Križu potekal mednarodni mladinski turnir. Vesnina članska ekipa, ki nastopa v prvenstvu 2. amaterske lige, bo prvo tekmo na prenovljenem igrišču odigrala v nedeljo proti Montebellu. Morda bodo ravno ob tej priložnosti kriški nogometaši vknjižili prvo prvenstveno zmago.

Več v jutrišnjem (sredinem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo