Četrtek, 24 oktober 2019
Iskanje

Avtomobilist podrl pešca

Šestdesetletnika prepeljali v katinarsko bolnišnico

Trst |
13. sep. 2019 | 15:40
Dark Theme

V Ul. Molino a Vento je okrog 13. ure avtomobil podrl pešca. Nesreča se je pripetila na prehodu za pešce ob hišni številki 52, nekaj sto metrov pod Magdaleno. Šestdesetletnik je pravilno prečkal cesto, in sicer z desne proti levi strani cestišča (če gledamo proti Magdaleni), ko je vanj trčil ford fiesta, ki je privozil iz nižjih predelov ulice. Pešec je udaril v vetrobransko steklo in nato obležal na cestišču, bil je vseskozi pri zavesti, 79-letni voznik avtomobila pa jo je odnesel brez poškodb. Na kraj so prihiteli reševalci službe 118, ki so poškodovanega pešca prepeljali v katinarsko bolnišnico, lokalni policisti, ki preiskujejo vzroke nesreče in karabinjerji. Ul. Molino a Vento je bila od 13. do 14. ure zaprta za promet.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo