Sreda, 26 februar 2020
Iskanje

Checco Zalone že snema v Trstu

Italijanski režiser in komik na delu okoli Ponteroša

Trst |
26. avg. 2019 | 18:28
Dark Theme

Kdor se je danes popoldan sprehajal v okolici Ponteroša v Trstu, je lahko opazil povsem nenavaden »afriški sejem«. Šlo je za prizor najnovejšega filma Tolo Tolo Checca Zaloneja. Italijanski komik in režiser snema te dni v Trstu zadnje scene svoje komedije, v kateri v glavni vlogi nastopa ravno Zalone. V popoldanskih urah je pod režiserjevim vodstvom potekala generalna vaja, na kateri je sodelovalo več afriških statistov, od 21. ure dalje pa naj bi se začelo »uradno« snemanje.

Producentska hiša Taodue se v Trstu naslanja na logistično pomoč deželnega zavoda Film Commission FVG, iz deželnega filmskega sklada pa ne črpa finančnih sredstev. Distributer Medusa je sprva napovedal, da bo film prispel v kinodvorane za božič, nato pa naj bi premiero preložili na 1. januar 2020 – najbrž zaradi močne konkurence Pinocchia (Ostržka) režiserja Mattea Garroneja, v katerem igra tudi Roberto Benigni.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero mesto naj bo evropska prestolnica kulture leta 2025?

13. feb. 2020 | 16:36
Kranj
Lendava
Ljubljana
Nova Gorica
Piran
Ptuj
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo