Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Delavnica aranžiranja kreativnih izložb

Potekala bo v ponedeljek popoldne na Opčinah

Trst |
14. maj. 2022 | 10:14
Dark Theme

Slovensko deželno gospodarsko združenje vabi na delavnico aranžiranja kreativnih izložb, dekoriranja razstavnega prostora in trgovine. Delavnica bo potekala v ponedeljek od 13. do 18. ure v dvorani ZKB na Opčinah (Ulica Ricreatorio 2). Vodila jo bo svetovalka in strokovnjakinja Maria Teresa Pelosi.

Delavnica je namenjena podjetjem, ki jih zanima umetnost dekoriranja prodajnega mesta, kreativnih izložb in izdelkov, embalaže itd. Predvidena sta teoretični in praktični del. Na programu so analiza barvne oblike, psihologija barve, analiza barvne palete za moodbord, barva kot prodajna komunikacija, embalaža, študija embalaže ter praktični laboratorij. Srečanje bo potekalo v italijanščini. Vpisovanje na tej povezavi.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo